Skip to main content

MENUKAART

Op onze kaart staan verse, seizoensgebonden, smakelijke en pure gerechten die met lokale producten worden bereid. We werken graag met producten waar we de oorsprong van kennen. Ons wild komt uit de streek, de vis vers van Heinen en Koelewijn, zuivel komt uit Leuth van boerderij Groenhouten. Onze zeetong uit de pan al geprobeerd? Ook op de Big Green Egg bereiden wij het sappigste vlees en de lekkerste vis!
Omdat wij met verse seizoensproducten werken, wisselen wij zeer regelmatig onze gerechten,
de gerechten kunnen daarom afwijken van wat wij momenteel serveren.

Onze soepen en voorgerechten worden geserveerd met brood en boter, de hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade.

 

SOEPEN
geserveerd met brood
Tomaten-basilicumsoep (v) 6,50
Paprika-linzensoep met verse munt (v) 6,50
Kreeftensoep met Hollandse garnalen 9,50

VOORGERECHTEN
geserveerd met brood
 Gepofte gele biet, geitenkaas, appel en walnoten en balsamico(v) 9,50
Champignons gegratineerd met geitenkaas (v)9,50
Vispalet “Rozenhof”; zalm, gerookte paling, Hollandse garnalen, kreeftensoepje 16,50
Wildpate met veenbessenjam 11
Carpaccio van ossenhaas met pesto, pijnboompitten en oude kaas 12
Hertencarpaccio met truffelmayonaise 13
Dun gesneden zwijnhaas, bloemkool, piccalilly-dressing, sojaboontjes 12


HOOFDGERECHTEN
geserveerd met salade en friet
Quiche van geroosterde aubergine, geitenkaas en tomaat(v) 19
Bouillabaisse “Rozenhof” 28
Noordzee grietfilet met saffraansaus 28
Geroosterde zalmfilet met salsa verde 22
Tournedos met rozemarijnjus 32
Gegrilde maishoen met romige saus van pommodori-tomaatjes 22
Hertenbiefstuk met rode kool en morillejus 26


DESSERTS
Kaasplankje met geroosterd krentenbrood en noten 12
Dame blanche met gesmolten chocolade en slagroom 7,50
Proeverij van citroen-pijnboompittertaartje, chocolademousse en hazelnootparfait 12.50
Koffie Rozenhof; koffie met huisgemaakte friandises 5,00

 

HUISKAMERMENU

Vanaf heden serveren wij ook een wisselend huiskamermenu.
3-gangen € 34,50
4-gangen € 42.50