Skip to main content

MENUKAART

Omdat wij met verse seizoensproducten werken, wisselen wij zeer regelmatig onze gerechten,
de gerechten kunnen daarom afwijken van wat wij momenteel serveren.

Onze soepen en voorgerechten worden geserveerd met brood en boter, de hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade.

 

SOEPEN
geserveerd met brood
Tomaten-basilicumsoep (v) 6,50
Pittige pompoensoep (v) 6,50
Kreeftensoep met Hollandse garnalen 9,50

VOORGERECHTEN
geserveerd met brood
Salade van geroosterde flespompoen, quinoa, bulgur, walnoten, granaatappel (v) 9,50
Gegrilde coquilles met gerookte zalm en venkel-appelsalade 14
Tonijntartaar met sesam 13
Gamba's met cherrytomaatjes en chimichurrie 13
Carrillada Ibèrica, boterzacht Ibèricovarken met een stamppotje van chorizo 12
Huisgerookte eendenborstfilet met Libanese salade van granaatappel en paprika 9,50
Carpaccio van ossenhaas met pesto, pijnboompitten en oude kaas 12

HOOFDGERECHTEN
geserveerd met sla en friet
Ravioli van artisjok met gepofte aubergine en geroosterde groenten (v) 19
Zeebaarsfilet en gamba's met kreeftensaus 24
Geroosterde zalmfilet met salsa verde 21
Zeetong Meunière met saffraansaus 30
Kalfsentrecote van de Big Green Egg met chimichurri 24
Tournedos met rozemarijn-portjus 28
Gegrilde maishoen suprême met geitenkaas, basilicum en pomodorisaus 21

DESSERTS
Kaasplankje met geroosterd krentenbrood en noten 12
Sgroppino met munt, limoenijs, wodka en prosecco 7
Dame blanche met gesmolten chocolade en slagroom 7,50
Koffiebavaroise met gelei van Irish coffee en tonkabonen 7,50
Koffie Rozenhof; koffie met huisgemaakte friandises 5,00


ONZE SPECIALS:

VISPLATEAU (2 PERS.)   56,50
Zeebaars, zalm, gamba's, kreeftensaus en safraansaus
Geserveerd met frites, sla en dagverse groenten  


VLEESPLATEAU (2 PERS.)   59,50
Kalfse
ntrecote, maiskip, Ibèrico varken, pepersaus en portjus
Geserveerd met frites, sla en dagverse groenten