Skip to main content

Menukaarten

Omdat wij met verse seizoensproducten werken, wisselen wij zeer regelmatig onze gerechten,
de gerechten kunnen daarom afwijken van wat wij momenteel serveren.

Onze soepen en voorgerechten worden geserveerd met brood en boter, de hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade.
Bekijk ook onze aspergeskaart 

SOEPEN 6,50
Tomaten-basilicumsoep (v)
Mosterdsoep (v)
Kreeftensoep met Hollandse garnalen (+3,00)
Japanse vissoep met gambas, witvis, garnalen en glasnoedels (+3,00)

VOORGERECHTEN  9,50
Asperges gegratineerd met geitenbrie, honing en walnoten(v)
Carpaccio van courgette met stilton, granaatappel, walnoten, honing, balsamico (v)
Cocktail van geroosterde gambas, avocado, munt, koriander, pesto, yoghurtdip
Gerookte zalm met asperges en kruidensla
Carpaccio van ossenhaas met pesto, pijnboompitten en oude kaas
Geroosterde eendenborstfilet met tomatenchutney en salade
 

HOOFDGERECHTEN  20,50
Taartje van geroosterde groenten met asperges 
Asperges traditioneel, ham ei en krieltjes
Zeetong Meunière met saffraansaus (+9,50)
Geroosterde zalmfilet met asperges en hollandaisesaus
Kabeljauwfilet met witte wijn-saffraansaus
Tournedos met rozemarijn-portjus (+7,50)
Varkenshaas van de grill met champignon-roomsaus
Eendenborstfilet met portjus

***
    Supplement asperges, ei, hollandaisesaus, peterselie (200gram) 7,50


DESSERTS  7,50
Kaasplankje met geroosterd krentenbrood en noten (+ 4,00
Chocolademousse, passievruchtensorbet, crémeux van mango
Dame blanche, gesmolten chocolade, slagroom
Verse ananas met bloedsinaasappelsorbet, vanilleijs, slagroom
Christoffel schuimtaartje met chococrème, kersen en vanilleijs
Irish coffee met geslagen room
Verse Hollandse aardbeien met vanilleijs en slagroom