Skip to main content

Menukarte

Omdat wij met verse seizoensproducten werken, wisselen wij zeer regelmatig onze gerechten,
de gerechten kunnen daarom afwijken van wat wij momenteel serveren.

Onze soepen en voorgerechten worden geserveerd met brood en boter, de hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade.

SOEPEN 6,50
Tomaten-basilicumsoep (v)
Mosterdsoep (v)
Kreeftensoep met Hollandse garnalen (+3)
Waterkerssoep met gerookte zalm


VOORGERECHTEN  9,50
Proeverij van vissoorten, gamba, garnaal en witvis
Huisgemarineerde zalm met salade van rucola en venkel
Cocktail van geroosterde gamba's, avocado, munt, koriander, pesto, yoghurtdip
Salade van veldsla met buffelmozzarella, frambozen, noten en artisjok
Tartaar van tonijn met Hollandse garnalen en sesam-sojadressing
Carpaccio van ossenhaas met pesto, pijnboompitten en oude kaas
Salade van gegrilde maishoen, avocado, noten en Indische crème fraiche


HOOFDGERECHTEN  20,50
Zeetong Meunière met saffraansaus (+9,50)
Bouillabaisse(+5)
Zeebaarsfilet en gamba's met Belgische spinazie en kreeftensaus
Tonijnsteak met tomatenchutney
Geroosterde zalmfilet met venkelnage
Tournedos met rozemarijn-portjus (+7,50)
Struisvogelfilet met saus van rozijnen en sinaasappel (+6)
Duo van ree met portsaus


DESSERTS  7,50
Kaasplankje met geroosterd krentenbrood en noten (+4)
Sgroppino met munt,limoenijs,vodka,prosseco
Dame blanche, gesmolten chocolade, slagroom
Verse ananas met bloedsinaasappel-sorbet, vanille-ijs, slagroom
Aardbeien met vanille-ijs en slagroom